11 sep. 2012

Just another ordinary day

Ja idag har jag faktiskt varit väldigt duktig och pluggat rätt mycket. Jag har hunnit läsa två kapitel i marknadsföringsboken och sen har jag hunnit med att göra de två första uppgifterna på turismkursen också. Nu ikväll så hänger jag bara hemma hos David med Alex och Emma och snart ska vi dra iväg till Statoil och köpa mat. Hahaha ja ok inte så jätteintressant blogginlägg idag men jag kommer uppdatera lite om helgen som varit när jag har tid imorgon...

Här är förresten dagens låt enligt mig

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.