22 sep. 2012

Inspiration: Alexandre Plokhov S/S 2013

Här är några av mina favoriter ur Alexandre Plokhovs S/S 2013-kollektion. Generellt sett så tycker jag inte att årets kollektion är generellt vardagligt anpassad. Dock finns en del godbitar som jag skulle kunna tänka mig att investera i och om man tar ett plagg här och ett där kan man nog använda det till vardags också. Anledningen till att jag har valt följande outfits från visningen är för att jag tycker att dom väldigt coola på olika sätt. Några är festkläder och andra är några som jag skulle vilja ha något plagg från. 


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.