23 sep. 2012

I wanna fly away

Ser inte det här helt galet crazy roligt ut? Jag läste precis om det på en annan sida och blev direkt jättetaggad på att göra nåt sånt här... ååhhh jag vill åka Flyboard nu med en gång ju!!!

"Flyboard skapades under 2011 av Franky Zapata flerfaldig världsmästare i jetski och tillika jetski tillverkare. Franky ville skapa ett nytt sportredskap som kombinerar skidåkning, akrobatik med flygning, dykning och vattenlek och resultatet? FLYBOARD.

Han visade upp Flyboard i Las Vegas och i Kina och la även upp en video på youtube som snabbt fick över 3 miljoner visningar. Intresset var stort och Frankys mailbox blev snabbt överfull. Efter detta gensvar drog produktionen igång och nu 2012 finns Flyboard på marknaden. Frågan är om du kommer att prova?"0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.