12 sep. 2012

Hello ladies and gentlemen

Igår skrev jag ju att jag skulle skriva lite om helgen som varit men jag har inte fått några festbilder ännu så det får vänta lite. Däremot kan jag gladeligen tala om att jag har pluggat väldigt bra idag och  hunnit med en hel del!

Nu väntar dagens gympass med gänget och som vanligt kommer jag och David att köra stenhårt idag! För er läsare som också vill börja på samma träningsschema som vi har jag bestämt mig för att lägga upp det här i bloggen. För att komma till schemat klicka på "workout" i menyn ovanför
(se bilden här under)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.