26 sep. 2012

Gigantic present from my sweetheart

Idag fick jag en jätterolig överraskning av älsklingen! Han sa att han var tvungen att åka förbi postens utlämningsställe för att hämta upp en datormus han hade beställt men när vi kom dit så kom tjejen där ut med ett JÄTTESTORT paket! Det var helt galet stort och det var något som jag verkligen ville ha!! Jag var verkligen inte beredd på det här men alla våra kompisar visste om det hahaha. I alla fall så kommer jag lägga upp bilder på presenten imorgon so hold on people ;)

När vi kom hem så var det dessutom lite andra paket i brevlådan så kan slänga upp bilder på det imorrn också..


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.