23 sep. 2012

Cross your fingers people!!


Ja då sitter jag hemma hos David med älsklingen och Emma. Självklart har alla antingen en surfplatta eller dator framför sig men på något konstigt sätt så lyckas vi vara väldigt sociala med varandra ändå. Hur som helst har jag precis lyckats uppdatera min surfplatta till nya Jelly Bean. Den nya ascoola versionen av operativsystemet Android. Är så jävla nöjd nu!!!

Annars så har det varit en rätt chill dag för jag och älsklingen vaknade inte förrän runt 13-tiden.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.