6 aug. 2012

The first time I was uncomfortable for just being myself

För en vecka sen var jag på Liseberg med älsklingen och två kompisar. Vi hade hur kul som helst... FRAM TILLS att vi ställde oss i kön till SpinRock. När vi har stått i kön ett tag så hör jag hur en kille säger till en kompis "Bögar är det nog bland det värsta som finns" och sneglar på oss. Han säger det riktigt högt och flera människor runt omkring tittar med avsmak mot hans håll. Även om nästan alla runt omkring inte höll med honom utan gav sympatiblickar och såg ledsna ut mot oss så blev vi väldigt obekväma och det var inte alls roligt att åka SpinRock den här gången. Det här är första gången som jag någonsin har blivit obekväm med att vara mig själv offentligt... och det känns verkligen inte bra att behöva känna så! Jag tycker och vill att alla ska få vara bekväma precis som dom är och det är hemskt att en annan människa kan få någon att känna sig dålig och mindre värd än andra!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.