9 aug. 2012

Laserdome and maybe I should stop bleeching my teeth

Igår var jag, älsklingen, Annika och Emma och spelade Laserdome här i Göteborg. Det var som alltid sjukt roligt men jag hade helt glömt bort hur galet svettig man blir! Det är ju verkligen som ett väldigt intensivt aerobicspass och efteråt känner man sig både glad och duktig haha. Hur som helst kom Annika med en väldigt intressant kommentar efter att vi hade spelat klart... nämligen:

"Oh my God Alvin, I could see your teeth in the dark"

för som alla som spelat Laserdome vet syns vit vääääldigt tydligt där inne i mörkret! Det kanske är dags för mig att sluta bleka tänderna nu hahahah
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.