10 aug. 2012

Just a normal friday

Då är det fredag igen och jag har suttit och finslipat det sista på uppsatsen som ska in idag. Sen så fick jag sms om att möta Alex och Annika nere på stan för lite shopping och chill vilket alltid är nice. När jag letade efter kläder att ha på mig så hittade jag ett linne som jag aldrig har gillat speciellt mycket för att det alltid har varit för stort men idag när jag drog på det satt det perfekt och slimmat. Yay the workouts seem to work!! hahahaha

Hur som helst måste jag göra mig i ordning nu för spårvagnen går om 20 min och jag måste diska och städa lite här för Annika följer med hem på middag eftersom vi ska dra ut och träffa Sofia och allihopa på Sticky senare.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.