6 aug. 2012

A quick recap of the passed cozyness!

Här kommer lite bilder från helgen som har varit. Som sagt åkte jag och älsklingen ner till hans mormor och morfars sommarställe med hans mamma. På vägen stannade vi på Gekås i Ullared och shoppade lite! Det var helt galet för hur mycket vi handlade men med tanke på vad vi fick var priset helt otroligt bra! 

Hur som helst så ligger sommarstället nere i Haverdal som ligger lite utanför Halmstad och det var så sjukt mysigt! Underbar utsikt över havet och helt tyst och lugnt, precis som det ska vara på landet enligt mig. Istället för att spendera fredagen och lördagen ute på krogen så satt vi och spelade kort, tog en långpromenad och kollade OS hemma i huset. Det var riktigt skönt att bara ta det lite lugnt och mysa med varandra. Sen så var det jättegod mat, som alltid när någons mormor eller farmor lagar mat haha! 

Nu är vi i alla fall tillbaka i Göteborg och allting är back to normal men som sagt var det skönt med en lite getaway i helgen!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.