17 juli 2012

Make your escape to the sun!

Panoramabild från St. Julian Malta
Som ni kanske har märkt är den svenska sommaren här med sin enormt trevliga väder... regn och molnigt! Antagligen har ni precis som jag funderar en hel del på att åka utomlands och ta chansen att få lite sol istället och då har jag ett perfekt tips till er om ni vill få ner boendekostnaden. När jag och älsklingen åkte ner till Malta gjorde vi en hel del research för att få ett relativt lågt hotellpris så vi kunde göra av med mer pengar på annat och sidan som vi kom att använda var rabattkod-hotels.com. Den är verkligen jättebra och väldigt enkel att använda, det ända man behöver göra är att klicka på en knapp för att få fram den akutella rabattkoden och sedan använder du den när du bokar hotell på hotels.com. Jag hoppas ni tar till er det här för det är en otroligt praktisk och bra funktion, när jag och älsklingen var på Malta fick vi en two room apartment med kök och stor balkong för priset av vad ett standard dubbelrum skulle ha kostat. Allt genom att använda rabattkoden från hotels.com.
Passa på att boka en billig solsemester nu så ni får någon sol i år!! ;)


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.