24 juli 2012

Just an ordinary "houseman" day

Alltså jag har tänkt lite på det här och på sista tiden har jag blivit som en snäll hemmafru hemmaman. Just nu ligger jag i soffan och kollar på Desperate Housewives och ju mer jag kollar desto mer inser jag att jag är mer som Gabby eftersom att jag fixar och donar lite här hemma, och när det väl behövs. Jag är inte riktigt den där ambitiösa personen som t.ex Bree, det är nog mer älsklingen som har den rollen i vårt förhållande haha

Idag har jag i alla fall varit duktig för jag gick upp 6.30 och höll älsklingen sällskap när han åt frukost innan jobbet. Sen någon gång vid 8 smsade han att han glömt sin jobbnyckel så då fick jag åka in till centralstationen och möta upp honom med den... med andra ord har jag varit vaken i fyra timmar redan vilket är väldigt ovanligt för mig! Jag funderar på att ta en promenad runt Slottsskogen eller nåt för jag är jättepigg nu... galet!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.