20 juli 2012

Gothenburg here I come!

Ja imorrn bär det iväg till Göteborg för andra gången i Juli. Den här gången kommer jag åka ner och bo med älsklingen i en lägenhet fram tills mitten av augusti. Först såg det ut som om vi inte skulle ses på hela sommaren med tanke på att han fick jobb i Göteborg fram tills augusti men nu kommer jag ju att bo där några veckor så då blir allt som vanligt. Sen åker jag hem en vecka innan honom så lägenheten hemma i Gävle kommer vara prydlig tills han kommer upp igen.

Hur som helst så packar jag alltid crazy mycket när jag ska någonstans men den här gången kan jag skylla på att jag har två laptops + mat med mig!... faktiskt inte så mycket kläder som man kan tro hahaha
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.