9 juni 2012

Vad är ett banklån?


Jag fick tips om en sida som är jättebra för när man vill jämföra lån. Jag har flera kompisar som har flyttat till nya ställen och skaffat familj och hus osv och har börjat kika på lite olika lån, som t.ex billån. Sidan heter Bankbolaget och genom den här länken kommer ni direkt till deras hemsida; http://www.bankbolaget.se. För alla som inte har stenkoll på hur ett lån och avbetalning går till kan jag tipsa om den här sidan; http://www.bankbolaget.se/låna-pengar/, här står nämligen allt om vad man gör när man tar ett lån och när man avbetalar. Det står också vilka typer av lån som finns och skillnaden mellan dessa.

Det allra bästa med Bankbolaget är dock att man endast skickar en ansökan(!) och sedan får svar med det bästa erbjudandet från 17 olika banker! På hemsidan samlas alltså 17 banker så man slipper sitta och fylla i 17 separata ansökningar i jakten på att försöka hitta det bästa låneerbjudandet.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.