19 juni 2012

Studieångest någon?


Ja nu är det sommar och sol som gäller för de flesta, riktigt härligt tycker jag. Tyvärr kommer ju hösten lite senare och alla studier börjar då. Lite spännande blir det nog för alla som tagit studenten i år och ska börja ett nytt äventyr på universitet eller högskolan. Hur som helst bör ju alla ha gjort sina utbildningsval redan men trust me det finns folk som inte har gjort det eller kanske har ändrat sig. För alla er finns det en perfekt sida som i alla fall har hjälpt mig när det gäller att välja rätt utbildning tidigare... Allastudier.se heter sidan. Där kan ni hitta all information om utbildningar som intresserar er. Dessutom finns det en sektion för råd och tips för att hjälpa er i valet så det blir rätt.

Att plugga på ett universitet eller en högskola är nog det bästa man kan göra enligt mig. Inte nog med att man får en bra utbildning, man träffar helt underbara människor också. Utan mina studier hade jag aldrig träffat Linnea eller Mikaela! Dom är två av dom viktigaste människorna i mitt liv just nu, jag kan prata om allt med dom. Studierna gör att ni kommer få träffa så galet underbara människor så gör ert val idag om ni inte redan gjort det!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.