30 juni 2012

Second super phone in two months

Ja då är man inne på den andra av tre möjliga toppmobiler, inom loppet av två månader. I början av maj fick jag ju en Sony Xperia S, den mobil som har bäst kamera och upplösning för tillfället men tyvärr blev den stulen när jag var på Malta. Dock har det löst sig genom att mina föräldrar köpte en så sjukt bra födelsedagspresent till mig, en HTC One X!!

Jag älskar mobilen, den är så härligt snabb och allting flyter på så nice i den. Filmer, musik, spel.. ja allt är riktigt kanoners med den nya mobilen. I LOVE IT!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.