29 juni 2012

Pumping for party

Ikväll blir det utgång här i stan. Det är det årliga stadsloppet och självklart kommer Jenny ner hit så då blir det utgång med henne, Stina och min kompis Alex. Ja alla som har följt min blogg ett tag nu vet ju att jag och Alex var riktigt bra kompisar tidigare. Vi är fortfarande kompisar men vi har glidit isär rätt mycket eftersom vi har bott i olika städer och inte alls gjort samma saker som vi brukade. Hur som helst ska det bli riktigt skoj att hänga med honom igen för jag saknar faktiskt hur det va när vi umgicks så mycket
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.