20 juni 2012

The beginning of my summer travel


Jag har redan hunnit med en hel del weekendsemestrar det här året men varför sluta resa för det liksom. Jag har precis bokat biljett för en liten shoppingtripp ner till Stockholm imorrn och då ska jag träffa Sandra, det var verkligen hur länge som helst sen vi sågs sist!

Sen passade jag på att boka en resa ner till Göteborg så jag kan hälsa på älsklingen♥ en vecka, det ska bli jättemysigt. Sen bär det av hem till föräldrarna för min morbror kommer till Sverige med sin familj så måste ju självklart passa på att vara hemma då. Jag skulle inte missa att träffa dom för något i världen! Efter det stannar jag nog där i två eller tre veckor innan jag åker ner till Göteborg en sväng till och sen hem hit till Gävle igen. Yes I like to travel! ;)
4 comments:

 1. Vem är din älskling?

  SvaraRadera
 2. Ja vem är det? Fattar du inte att alla bloggläsare är nyfikna?!

  SvaraRadera
 3. Är det en kille eller tjej?

  SvaraRadera
 4. är ni tillsammans?

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.