19 maj 2012

Why?

Asså jag var precis inne på DennisMs blogg och såg hans senaste inlägg. Ja jag vet att han vill provocera och så men ibland tycker jag han går över gränsen. Jag skulle t.ex ALDRIG kalla mina läsare korkade! Utan mina läsare skulle jag vara en total nobody, det är ju faktiskt tack vare alla läsare som man som bloggare faktiskt får inflyttande på andra och det tycker jag att man ska använda på ett bra sätt. Sen fattar jag inte varför han vill lägga ut en sån bild på sin pojkvän, ok han ser bra ut liksom men ändå. Jag skulle aldrig lägga ut en sån typ av bild på Alex i min blogg. Vissa saker hör till privatlivet och vissa saker kan jag dela med mig av offentligt i bloggen.1 comments:

  1. Hej, skulle verkligen behöva lite hjälp från dig. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.