29 maj 2012

Time to move... the second time in 6 months

Ja då är jag i Östersund och håller på att packa ner hela lägenheten i flyttkartonger, snart kommer Carina och Ruppi hit och ska hjälpa mig lite också. Imorgon så flyttar jag ju till Gävle vilket ska bli så otroligt skoj!! Har bara varit här i Östersund i 20 timmar och saknar redan alla i Gävle, tur att jag åker hem imorrn!

Snart är allt nerpackat i alla fall och det känns sjukt härligt!!


1 comments:

  1. My relatives every time say that I am killing my time
    here at net, however I know I am getting know-how daily by reading thes pleasant articles.    my blog post ... michael michael kors large hamilton

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.