16 maj 2012

Packing, once again

Ja då packar man igen! Jag har typ levt ur en resväska dom senaste 6 månaderna. Det är helt sjukt, det känns som om jag har behövt packa om och åka någonstans nästan varannan vecka. Hur som helst så kom jag hem från Gävle i söndags. Imorgon åker jag till Göteborg och sen på söndag flyger jag Göteborg-Stockholm för att ta mig till Gävle igen.

Hur som helst så försöker jag packa nu och det är sjukt svårt att försöka få rum med allt i bara en(!) väska. Tror det kommer krävas en hel del ompackning här men men...

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.