18 maj 2012

My preciousJust nu ligger guldpriset på en mycket bra nivå så för alla er som har lite guldsmycken eller så hemma men inte använder det.. HÄR ÄR ETT TIPS!

Företaget Guldbrev AB har sedan år 2009 erbjudit människor ett snabbt och enkelt sätt att sälja guld. Företagets verksamhet är internetbaserad och eftersom dom då slipper betala för att ha en butikslokal osv kan dom erbjuda kunderna ett bättre guldpris. Hittills har dom över 100 000 nöjda kunder i Sverige och över 2000 svenskar som följer dom på Facebook.

För att sälja ditt guld med Guldbrev AB postar du ditt guld med speciella säkerhetspåsar som tagits fram genom ett samarbete med posten. I samband med att du lämnar in ditt Guldbrev till ditt lokala Postombud försäkras ditt guld dessutom automatiskt med upp till 100 000 kronor. Vi har ett nära och väl fungerande samarbete med Posten och dess REK -brev är ett av dom säkraste sätten att transportera värdeföremål i Sverige.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.