11 apr. 2012

Stressed like hell!

Stressad som fan! Har precis fått kasta undan alla mina plugg-saker och snabbstäda lägenheten för jag misstänker att en viss person just har bjudit över massa folk på middag ikväll! 


Jag satt och pluggade, räknade enkäter och sammanställde dom i Excel, när jag får ett samtal från älsklingen om att jag ska plocka ut två paket bacon ur frysen. Jag misstänker med en gång att vi kommer få middagsgäster så det var bara att kasta undan allt plugg, snabbstäda/diska och springa iväg till ICA fort som fan! Helvete, för jag var så inne i mitt pluggflow men men... jag får helt enkelt fortsätta imorrn istället :S


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.