3 apr. 2012

Memories of the romantic weekend

Här kommer äntligen lite bilder från den romantiska helgen som jag och älsklingen hade i Stockholm. Självklart bodde vi på ett av dom finaste femstjärniga hotellen och fick ett jättetrevligt rum. Stor mjuk säng + champagne på rummet är inte helt fel! Dessutom hade vi fri access till poolen och relaxavdelningen vilket var riktigt nice det med. Frukostbuffén på hotellet är nog en av dom bästa ever och trots att jag inte brukar äta frukost så passar jag alltid på när jag bor på just det här hotellet, jag tror jag har bott där minst 2-3 gånger den senaste månaden. Självklart träffade vi lite kompisar när vi var i stan och det blev lite trevligt chill på vårat rum, tyvärr har jag inte alla på bild :( Sen passa vi såklart på att äta riktigt gott också eftersom båda tycker väldigt mycket om mat och tycker att man bör njuta av det.

Det härliga rummet!
Champagne och choklad, ett måste för en romantisk weekend!
Åhh frukost!
Jag och Tina så klart :D
Tina och sötnosen <3
Underbart gott!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.