12 apr. 2012

Ever wondered what that was about?

Har ni också märkt att man ser reklam för Betsson Casino på TV rätt ofta? För ett tag sen bestämde jag mig för att faktiskt kolla in sidan och se hur den såg ut för första gången. Det var helt sjukt hur lättnavigerad sidan var. Att registrera sig är oerhört lätt och jag tror inte ens att det tog 1 min från att jag började. Dessutom kan man börja navigera runt på sidan direkt efter registreringen vilket jag gillar.

Det första spelet jag testade var självklart Black Jack för alla ni som följt min blogg vet ju hur jag älskar det. Jag gillar det för att det är så himla enkelt! Jag gillar Single Deck Black Jack då överblicken över spelbordet var riktigt bra och nice. Sen testade jag också Roulette som jag vill testa for real någon gång också, det var riktigt skoj också.

Här under är några printscreens från sidan så ni kan se hur otroligt lätt navigerat det är. Dessutom är det snygg layout/grafik också vilket gör det hela lite roligare. Precis som i verkliga livet tycker jag att omgivningen är viktig och därför tycker jag att det var riktigt roligt att sidan var så fin och snygg.

Extra roligt var ju att jag vann massa gånger också… lite synd att jag bara satsade 10 kr då haha men hur som helst så gillar jag Betson riktigt mycket.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.