26 mars 2012

Welcome back to the shallowness

Asså nu är jag ju hemma hos mina föräldrar och hälsar på och självklart bor jag i mitt rum med hela min garderob (jag kunde ju inte ta med allt när jag flyttade upp till Östersund). Jag har upptäckt att jag är helt tillbaka i mitt gamla mönster för jag har så sjukt svårt att välja vad jag ska ha på mig och vilken väska jag ska ha osv osv... helt sick hur mycket jag har saknat den eftersom min garderob i nya lägenheten är typ minimini!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.