28 mars 2012

Uhh, scary! Or not!!

Alltså det har skrivits en hel del artiklar om hur skatteverket har satsat mer på att gå efter bloggare och kontrollera deras uppgifter osv. I den senaste artikeln står det bland annat "Bloggare, oavsett storlek", alltså vad är meningen med dom här artiklarna? Ska dom skrämma upp oss bloggare eller, jag fattar verkligen inte. Varför tror många att de flesta bloggare fifflar med sina papper och inkomster för? Jag har i alla fall allt ordnat och det dras skatt från alla mina bloggintäkter, I am 100% clean baby!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.