24 mars 2012

Random meetings

Haha det är helt sjukt hur man kan träffa på folk man känner på random platser bara sådär. När jag hade landat på Arlanda och hämtat min väska så gick jag ner till Arlanda Express för att vänta på tåget in mot stan och vem sitter där om inte Sofie (en kompis från Gävle)! Haha sist när jag och Alex var i Stockholm så träffade vi på en av Mikaelas kompisar i rulltrappan vid Odenplan liksom... weird but fun! :)

Aja, hur som helst så satt vi och snackade på tåget in mot stan för hon skulle vidare mot Malmö och jag ska ju ner till Trosa så vi hade sällskap till centralen där jag hjälpte henne att hitta rätt spår. Nu sitter jag i alla fall på pendeln till Södertälje (ja jag åker faktiskt sån kollektivtrafik, i och för sig för att jag inte orkade vänta 1h på vanliga tåget hahaha).




0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.