6 mars 2012

Over and out

Jadå ska jag och älsklingen snart krypa ner i sängen och sova. Jag är helt slut, vi har suttit i skolan och pluggat i 9 timmar. Jag hann med en del eget plugg + lite bloggjobb som jag har skjutit på ett tag. När vi skulle hem fick vi hem... 35min konkandes på en sjukt tung och jobbig bag, datorväska och uppförsbacke typ. Lagom skoj så jag kände mig som en supermegabitch när vi kom hem men efter en sockerkick och lite mat blev det bättre. Nu har jag suttit och kollat några avsnitt av Glamourama på TV3play medan han har pluggat det sista.

Det ska bli så otroligt skönt att bara krypa ner under det varma täcket och SOVA!!!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.