27 mars 2012

Nice living for a cheap dollar

Ja som ni kanske vet så kommer jag att spendera helgen i Stockholm på ett riktigt nice hotell och spendera en romantisk weekend med sötnosen. Vi har bestämt oss för att köra en avslappnad helg och ta en drink med lite vänner och sen bara mysa på hotellet.

Om man däremot inte är villig eller kan lägga ut 2000 kr/natt för ett rum men ändå vill spendera tid i huvudstaden kan man ju självklart hitta bra hotell en bit utanför tullarna också. Ett tips jag har är att boka hotell i Kista, det tar ca15min att åka in till stan med tunnelbanan och det tycker jag är helt ok. På bilden här under ser ni till exempel Scandic Victoria Tower som ligger i Kista, jag tycker det ser jättefint och fräscht ut och skulle mycket väl kunna tänka mig att boka rum där om jag inte hade råd att bo inne i city. Om man mot förmodan inte känner för att ta tunnelbanan in till stan så finns ju Kista Galleria som har massor av butiker och restauranger + en bio med 11 salonger, härligt om man bara vill ta en lugn chilldag. Jag tycker Kista är ett perfekt val om man vill bo relativt billigt, bo nära en stor shoppinggalleria och samtidigt ha närheten in till Stockholm.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.