7 mars 2012

Maybe my next luxurious vacation

Alla som har följt min blogg ett tag nu vet ju att jag har en morbror som bor i Bangkok, för ett tag sen var jag ju där och hälsade på och det var så otroligt härligt. Superbra shopping, underbar mat och trevliga människor. Nästa gång jag åker till honom funderar jag starkt på att göra en kortare utflykt eller miniweekend till någon annan del av Thailand och just nu lutar det mycket åt Koh Chang. Det ska tydligen vara helt sjukt otroliga dykvatten runt ön, jag skulle vilja testa att snorkla vid något fint korallrev och leta efter Nemo ;) Dock skulle jag vara på helvakt efter hajar(!) I hate them!!

Om man över sätter "Koh Chang" till svenska betyder det "elefantön" och det kommer ursprungligen från att ön har formen som ett elefanthuvud men nuförtiden är det mest känt för att det finns många elefantrelaterade turistaktiviteter. Ända sedan jag såg photoshooten med elefanter i Top Model har jag velat testa att sitta på en elefant, tror det skulle vara rätt coolt.

Panviman Resort är det hotell som jag definitivt kommer att bo på om jag åker dit, resortens spaavdelning ligger precis vid havet så man kan ligga och titta ut över vågorna samtidigt som man får någon härlig behandling. Det verkar helt perfekt för mig, don't you think?

Tydligen är Koh Changs nattliv helt otroligt bra också, det är modern men relaxed och inte alls lika hektiskt som i Pattaya eller Phuket. Verkligen min stil för jag vill inte trängas med massa fulla medelålders svenskar!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.