27 mars 2012

A life saver

Asså Skype är ju typ en av dom bästa sakerna som finns på datorn. Just nu håller jag på att köra en empty-full charge på min mobil (alltså låta batteriet självdö och sen ladda upp fullt) och precis när går ner på 1% kommer jag på att jag skulle ringa älsklingen. Men som tur var finns ju Skype så då ringde han upp mig och vi kunde snacka samtidigt som vi kollade buss/tågtider så vi vet när vi ska ses i stan på fredag... dessutom fick jag ju se honom också o inte bara höra rösten. YAY!

Men men, nu ska jag sova och försöka komma in i en någorlunda normal dygnsrytm igen
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.