24 mars 2012

Ja då är man incheckad på SAS-flighten ner till Stockholm och sitter och väntar på boarding. Jag kom hem i någorlunda bra tid inatt ändå, tror jag var i lägenheten vid 02.15 eller något sånt. Hur som helst så var det riktigt chill igår. Det började med en liten vin och ostkväll hemma hos Stuie med Andrea, Tina, Malin, Carro och Carina. Någon gång vid 23-tiden var Tina så sjukt trött så hon ville verkligen inte dra ut utan somnade i soffan. MEN(!) 20min senare flyger hon upp ur soffan och skriker "Nu drar vi ut!!" och så bjöd hon på tequila-shots hahaha. Det var helt sjukt vilken energi hon fick efter sin lilla powernap! För sen shakade vi loss på dansgolvet på Plaza!

Nu sitter jag här på flygplatsen med solbrillorna på (lite sådär lagom Stockholms-drygt) och det ska bli så sjukt skönt att komma hem!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.