7 mars 2012

I'm back in business

Ja nu har jag börjat komma tillbaka "to the blog business" igen. Bara den här månaden har jag fått tre stycken jobbuppdrag till bloggen så nu börjar det rulla in lite blogg pengar igen! Idag har jag hunnit plugga lite eftersom älsklingen är och pluggar med en kompis, senare ska vi dra ner till stan och gymma med Jessica också, nice!!

Nu ska jag plugga lite mer och sen blir det att stretcha och värma upp lite innan gymmet, sen kanske lite shopping efteråt också :)
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.