16 mars 2012

Friday Night is game night!

Nu har jag precis fixat hår och allt annat inför ikväll! Idag ska nämligen jag och älsklingen ha "game night" här hemma med några kompisar. Jade, Jessica, Jennifer och David kommer förbi och då ska vi leka Doobidoo/Så ska det låta, jag tror det kommer bli riktigt skoj!

Innan lekarna drar igång ska jag laga middag till älsklingen och Jennifer som kommer över innan dom andra. Mitt självklara val föll på  Pasta alla Amatriciana, den där sjukt goda pastarätten jag och Sandra gjorde i vintras.

Johanna hörde av sig förut också och ville att vi skulle följa med till kåren ikväll men idag blir det som sagt en lugnt och "vit" hemmakväll.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.