20 mars 2012

And I go out with a big BANG!

Ja då har jag gjort och fått tillbaka sista tentan... for ever! Jag avslutade med ett riktigt kanonresultat och fick ett A! Jag har gjort många tentor men aldrig fått ett A förut, det bästa resultatet jag har fått hittills har varit ett B som högst. Det känns otroligt skönt att få till ett sånt bra resultat på sista tentan, dessutom var det i statistik och matte är inte min starkaste sida... fan vad nöjd jag är med att få till det bästa resultatet ever på sista möjligheten!!!!2 comments:

  1. FAN VAD GRYM DU ÄR!!! :D

    Fett coolt att få ett A!
    *Massa applåder* 83

    SvaraRadera
  2. Kan inte du göra en frågestund där din pojkvän svarar på frågorna? Dennis gjorde det och det skulle va kul om du kunde göra samma sak =D

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.