18 jan. 2012

Panicing

Ja då har jag kommit upp till Östersund och hunnit med att gå på tre föreläsningar... och ja jag har redan panik över uppgifterna vi ska lämna in snart! Jag fattar ingenting och även fast jag har läst böckerna så förstår jag ingenting. Som tur är ska jag, Beatrice och Diana sitta ner på fredag och snacka lite om uppgift 1 så jag hoppas att jag förstår lite mer då.

Sen har jag panik över C-uppsatsen också för vi ska komma på en problemställning och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva... panik!!!!!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.