13 jan. 2012

Love horoscope

När en Tvilling och en Jungfru träffas är det nödvändigt att de tar tid att lära sig den andres syn på livet och kärleken. De måste komma ihåg att båda parters synvinkel är värda att förstå. Tvillingen kan se båda sidor av en historia och ibland framstå som en splittrad natur. Relationen får mycket av sin styrka då stadiga Jungfrun tillför den ena Tvillingen emotionell trygghet och den andra Tvillingen stor frihet och andrum. Jungfrun kan ibland vara för seriös och krävande, speciellt i början av relationen då Tvillingen ännu inte är helt dedikerad. Om bara Jungfrun ger det tid kommer förhållandet att bli bra. 

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra då Jungfrun tillåter Tvillingen att självmant bli engageradi relationen. Så länge de kommunicerar med varandra kommer relationen att vara givande.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.