24 dec. 2011

Merry Christmas to Everyone!!

christmas-love-quotes

Ja då är det äntligen julafton!!! Jag håller på att städa det sista och så för snart kommer släkten hit så vi kan kolla på Kalle hahaha! Dessutom har jag precis bokat hotell åt mig och <3 inför festen i januari. Det ska bli så sjukt mysigt!! En sista mysnatt + fest och utgång med kompisar innan jag drar iväg till Jämtland.

Åh förresten, i år är jag väldigt nöjd med alla mina julrim för jag har kommit på ALLA själv!! Annars brukar jag alltid använda mig utav rimstugan.se eller nåt sånt för jag har ingen fantasi och inget tålamod… väldigt dålig kombo i julstressen.

Nä nu kanske man borde ta och dyka in i garderoben och försöka hitta lite kläder!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.