17 dec. 2011

I'm going up north.. better prepare!

Ja nu är det helt klart att jag kommer att tillbringa första halvan av 2012 uppe i norrland, jag kommer att flytta upp till Östersund i januari och därför har jag (det skidfreak som jag är) redan börjat köpa skidstuff!

Jag är ju ett stort skidfreak (jag har 4 par skidor och 4 par pjäxor) hahahahaha och när jag är ute och åker så kan jag vara ute i 7-8 timmar, mer om mitt sällskap tillåter! Så därför är det sjukt viktigt att ha ett bra underställ, jag har köpt ett från Under Armour som jag är sjukt nöjd med. Jag fryser inte alls, även fast jag är ute i backarna så länge.

En sida som jag tycker är perfekt att fynda på inför vintersäsongen är Snowandmotion.se
dom har verkligen allt som man behöver ha inför vintern. Jag brukar till exempel alltid filma när jag åker skidor och på Snowandmotion.se kan man köpa GoPro, den perfekta sportkameran!
Sen brukar jag alltid ha musik i öronen när jag åker (man får så himla bra feeling och tempo) så jag passade faktiskt på att köpa några par hörlurar också när jag ändå var igång.

Snowandmotion.se är sjukt bra för utbudet är enormt + att det är lättnavigerat, alla kategorier finns listade längs sidan (glöm jobbiga dropdown-menyer!).

Dom säljer OnePiece också! Så sjukt mysigt att hoppa i när man har spenderat en hel dag ute i skidbackarna.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.