22 dec. 2011

Finally done with MY x-mas shopping


Idag var jag inne i city för att fixa det sista med mina julklappar... alltså hitta en bra julklapp till A♥♥♥! Jag tror att jag har två rätt bra saker, eller jag hoppas det i alla fall haha

Hur som helst så hann jag fixa alla julklapparna som jag behövde på ungefär en timme och sen så mötte jag upp Minzy för en fika.. of course i Sturegallerian. Som både hon och jag sa, det är typ runt Stureplan som vi hittar, i alla fall så var det en trevlig fika som vanligt och vi snackade på om dejter och annat skvaller. När vi stod i kassan så dök plötsligt Alexandra Nilsson (Kissie) upp från ingenstans med sin mamma och lillasyster, hon ser faktiskt ut precis som i bloggen.. alltså photoshopad!

Efteråt drog vi iväg och kollade på pälsar eftersom Michaela är helt insnöad på det nu men jag håller med om att det är snyggt så det var bara kul. Imorrn blir den en vända in till city igen för att köpa en julklapp som mamma glömde fixa sist hon var inne i stan men jag gillar ju Stockholm så det gör inte så mycket.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.