23 nov. 2011

I wanna take a trip… anywhere!

imageJag håller på att kolla på resor just nu för jag är lite less på att bara vara hemma just nu hahaha. Jag kollar på både utomlandsresor men också några kortare inom Sverige. Bland annat så har jag en kompis vars syster pluggar i Linköping så kanske skulle dra dit med henne över en helg bara för att komma iväg liksom.

Det är alltid trevligt att träffa folk och så MEN jag vill helst inte BO hemma hos någon som jag inte känner, jag skulle lätt föredra ett hotell i Linköping. Jag har svårt att sova hemma hos andra, speciellt om det är en etta där man sover flera stycken i samma rum. Anledningen är att jag har svårt att somna ibland och då ligger jag och vänder på mig och så låter madrassen eller nåt och alla vaknar… jobbigt!

Nä jag älskar att hänga med folk och snacka, festa och så men när jag ska sova vill jag vara med folk jag känner eller i ett riktigt nice hotell haha! That’s just me guys! Plus att om man bor på hotell tycker jag alltid att man känner sig mer fri och avslappnad av någon anledning, till exempel kan man duscha hur länge man vill utan att någon tycker att man ockuperar badrummet för länge och sånt ju haha.image

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.