16 okt. 2011

Workie workie tonight

Nu har jag strukit och fixat klart arbetsuniformen till ikväll. Jag börjar inte förrän vid 17.30 så det är bra och ikväll jobbar jag med super-Sandra! Vi har alltid kul tillsammans och sist vi jobbade så tror jag att vi hade roligare än gästerna haha. Dessutom träffades vi nyss och tog en frukostfika och snackade om ikväll.

Igårkväll var jag helt sjukt trött men satt och snackade lite med tre nya kompisar, Ivan, Emma och Ticão. Supertrevliga människor som jag verkligen klickar med!

Nu måste jag käka något och sen blir det att slappa lite innan det blir dags att dra på sig arbetskläderna...3 comments:

  1. tack vännen, vi måste ta en fika snart!!! saknar dig lite!

    SvaraRadera
  2. Tävla om en snygg, egendesignad almanacka från TryckDig.se på Klackar & Kaffe http://klackarochkaffe.se/2011/10/10/tavling-tryckdig/

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.