8 okt. 2011

Ok quick update

Dom senaste veckorna har varit riktigt intensiva och jobbiga för mig. Det har hänt en hel del som jag har mått väldigt dåligt av och NU äntligen känns det som att jag är på väg att komma tillbaka till den personen som jag var förut.

Idag har jag och Paul pratat ut och är kompisar igen vilket känns väldigt bra. Nu gäller det bara för mig att försöka kunna få ett samtal med "A" också. Vi hade ett väldigt jobbigt uppbrott med många upprörda känslor och för tillfället så är stämningen mellan oss iskall... jag snackar nordpoolen liksom.

Jag hoppas att vi i alla fall kan vara vänliga med varandra i framtiden, även om vi inte kommer kunna vara vänner eller något mer. Jag har verkligen försökt att prata med "A" med det har varit som att prata med en betongvägg vilket har fått mig att må väldigt dåligt...0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.