4 okt. 2011

Cinnamon!!

Ja idag är det alltså kanelbullen dag. Jag gissar på att jag kommer äta typ 1 kanelbulle…. eftersom att jag inte är jätteförtjust i dom haha. Anyway, idag blir en pluggdag och sen imorgon drar jag in till Stockholm igen för lite events och träffa kompisar.

Gud, nu vet jag ju inte alls vad jag ska skriva här i bloggen… mitt blogguppehåll har verkligen satt spår i huvudet men jag ska bli bättre och sakta men säkert arbeta mig tillbaka tills bloggen är som förut… promise!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.