6 sep. 2011

Thank you for being you

Gud vad jag är trött på att folk TROR att dom vet vad jag tycker och tänker, news flash(!) ni har ingen aning! Just nu vill jag inte prata om det heller så alla som frågar (jag uppskattar omtanken) men jag är inte redo att prata om det nu…

Jag hoppas att jag kommer att vilja prata om det snart men än så länge är det bara en person som vet ALLT och det är Linnea. Jag är så himla glad att jag har henne för igår ringde jag henne när hon sov och trots att hon var jättetrött så fanns hon där och kunde lyssna på mig och det är något som jag uppskattar så himla mycket! Jag fattar inte vad jag skulle göra utan henne.

Jag är otroligt glad att ha Linnea och att veta att hon finns där betyder så sjukt mycket för mig, speciellt nu! Att veta att jag kan prata om vad som helst med henne är så skönt och hon lyssnar, förstår och kommer med bra råd.

TACK FÖR ATT DU FINNS DÄR FÖR MIG
och kom ihåg att jag alltid finns här för dig!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.