9 sep. 2011

Luncheon with Jenny

Igår var jag ju inne i stan och träffade Jenny. Det började med att vi gick till Åhlens för att leta efter en present till en av hennes tjejkompisar men allt såg så pråligt ut (by the way var det någon Maria Montazami-grej där). Hur som helst så hittade vi inget på Åhlens och eftersom båda var hungriga bestämde vi oss för att gå till TacoBar och käka lite, som vanligt körde jag på en Enchilada Grande + chips och Jenny testade Tacosallad för första gången… jag tror min vann i vilken som var bäst haha!

Efter att vi hade käkat och suttit och snackat i typ en och en halv timme drog vi till Moda Café för varsin Machiato innan jag ville köpa en smoothie på Naked Juice Bar. Jenny hade aldrig varit där så det var lite extra skoj att gå dit då, sen så var vi bara tvungna att stanna på Lush på vägen tillbaka för att båda älskar det märket, dessutom hittade hon en present till sin kompis där… kan inte skriva vad det är (just in case).

Sammanfattningsvis… EN TOPPENDAG!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.