3 sep. 2011

Late post... yet again!

Idag är jag riktigt seg men det beror nog mycket på att jag verkligen inte kunde sova igår. Stackars "A" hade gått upp kl 04.00 för att jobba men var så otroligt gullig och ville hellre sitta och snacka med mig trots tröttheten. Hur som helst så var jag typ helt död imorse men då fick jag ett gulligt mess från "A"... so sweet babe!

Nu håller jag typ på att dö för att jag är så hungrig så jag måste ner och käka något känner jag... ska höra vad Alex har för sig och om han kanske vill käka lunch eller nåt.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.