3 sep. 2011

iPhone boredom

Ja jag hade lite tråkigt så då blev det att leka lite med iPhonen och photoshop haha. Jag måste säga att jag är rätt nöjd med bilden fast det bara var playtime liksom.

Hur som helst, det var riktigt tråkigt att det inte riktigt var Emma Green Tregaros dag idag och hon rev ut sig så tidigt i finalen men men, man kan inte alltid vara på topp liksom. Men vi får inte glömma att hon är riktigt grym, hon har ju 2.01 som PR/PB liksom och det är så jäkla högt ju… för oss vanliga haha.

Ikväll är det Fångarna på fortet och eftersom det är Glenn mot Anton så måste man ju se det haha, Föräldrar mot barn! Awesome!

bored

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.