21 sep. 2011

I’m slowly working my way back…

Ja, jag har ju haft en riktig bloggpaus ett tag nu och jag har bestämt mig för att köra bloggen lite på halvfart ett tag framöver. Den senaste tiden har varit riktigt jobbig för mig och jag känner inte riktigt att jag är helt tillbaka från det och det är därför som bloggen kommer vara lite på halvfart.

Hur som helst ska jag på mitt första offentliga event sen min lilla break down, nämligen förhandsvisningen av Crazy Stupid Love imorgon. Just nu håller jag på att försöka fixa ihop en outfit till eventet och det är inte det lättaste. Det positiva är i alla fall att jag fokuserar på det och inte allt jobbigt just nu.

Jag har haft otroliga kompisar som stöd den senaste tiden! Linnea, Jenny och Sarah har alla varit otroligt bra att prata med… stort tack!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.